Over ons

Dit prentenboek is een project waar we met veel plezier aan hebben gewerkt.

Annet Muller heeft de illustraties gemaakt. Zij heeft textiel en tekenen op de lerarenopleiding gedaan en daarna aan de kunstacademie in Rotterdam grafiek gestudeerd. Ze heeft vijfentwintig jaar als docent beeldende vorming gewerkt en werkt nu in haar eigen atelier Mau. De kat, vanwege zijn elegantie, eigenwijsheid en soms menselijke trekjes komt vaak in haar werk voor.

Arjan Keene is van origine wiskundige en heeft de versjes gemaakt in dit boek. Hij schrijft gedichten voor volwassenen en voor kinderen, dat laatste o.a. voor een tijdschrift van uitgeverij Plint. Ook is hij 3 jaar stadsdichter geweest in Ede. Een van zijn gedichten staat achterop de bibliotheekbus, je komt hem daar nog regelmatig tegen.

Zhizhong Keene heeft dit boek vormgegeven, ze is net zo creatief als haar moeder. Vroeger had zij haar haar in twee staartjes of als een palmboom boven op haar hoofd, dat zie je in de illustraties in dit boek. Als je dit boek in je handen hebt, dan is dat ook te danken aan Ming Qiao Keene, zij heeft geholpen met de publiciteit. Ze is erg modebewust en wordt blij van mooie kleren, je ziet haar in dit boek in een prinsessenjurk.  Door Kevin Keene zijn we op het idee van deze versjes gekomen, hij wilde graag voorgelezen worden. Hij is de jongen in het boek. De slak was zijn lievelingsdier.

Verder willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook ons heeft gesteund en/of heeft bijgedragen aan het maken van dit boek. We zijn blij dat het er is.

www.annetmuller.nl

www.arjankeene.nl

www.zhizhong.info

www.instagram.com/thuis.bijonzedieren/